Családi házak tetőfedése

Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, tetőszigetelést, bádogozást és palatető felújítást.Kérjen ajánlatot most tetőfedésre vagy tetőfelújításra.

Cseréplemezes tetőfedés

Linbad, Gerard cseréplemezes tetők kivitelezése akár 15 év garaniával! Kitünő megoldás legyen szó új tető építésekor vagy régi tető felújításánál.

Trapézlemezes tetőfedés

A horganyzott vagy színes trapézlemez ideális tetőburkoló anyag, fa vagy acél tartógerendákhoz erősítve. Ipari tetőfedésre is kiváló választás.

Állokorcos tetőfedés

Az állókorcos tetőfedés lehetővé teszi az egyedi stílusú tetők építését, korszerű külsőt kölcsönöz neki. Kérje ingyenes árajánlatunkat!

2021 január 1-től akár 50%-os állami támogatással újíthatja fel régi tetőjét!
Kérje ingyenes árajánlatunkat!

CSEREPES TETŐFEDÉS

Természetes védelem generációkon át.

A kerámia tetőcserép a legnépszerűbb tetőfedési megoldás. Csak természetes anyagokat tartalmaz, hosszú élettartalmú, megbízható megoldás, ha a klasszikus megoldások híve. A kerámia tetőcserepek időjárásállóak, ha jó a méretpontosság, a vízzáró hornyok, illetve a dupla fedés és természetesen a profi kivitelezés.

Hívjon minket most! 06 70 725 6453
Az új tetőszerkezet kivitelezését kizárólag megfelelő minőségű, szakszerűen kezelt alapanyagokkal végezzük. Kérjen árajánlatot!

CSERÉPLEMEZES TETŐFEDÉS

Linbad, Gerard cseréplemezes tetők

Linbad, Gerard cseréplemezes tetők kivitelezése akár 15 év garaniával! Kitünő megoldás legyen szó új tető építésekor vagy régi tető felújításánál. Ideális választás olyan helyzetekben, amikor a tetőt nem szabad terhelni. Például ráépítésnél, alacsony hajlásnál, vagy íves szerkezetnél. Ráépíthető a régi tetőfedő anyagra is.

Hívjon minket most! 06 70 725 6453
Tetőfedési alapanyagok beszerzését kérés esetén díjmentesen elvégezzük vagy tanácsadással segítjük. Kérjen árajánlatot!

TRAPÉZLEMEZES TETŐFEDÉS

Ipari épületek garázsok tetőfedésére.

A 0,5 mm anyagvastagságú horganyzott vagy színes trapézlemez ideális tetőburkoló anyag, fa vagy acél tartógerendákra erősítve. Ideális választás ipari épületek, tárolók és garázsok fedésére. A lemezek előre méretre vágatjuk így a felrakása gyors valamint zaj - és pormentes. Kevés karbantartást igényel, és jól bírja a zord időjárási körülményeket.

Hívjon minket most! 06 70 725 6453
Az általunk készített tetők hang- és hőszigetelése, illetve vízzárása is tökéletes, munkánkra garanciát vállalunk. Kérjen árajánlatot!

ÁLLÓKORCOS TETŐFEDÉS

Modern építészeti megjelenés.

Az állókorcos tetőket a modern megjelenés és megbízhatóság jellemzi. Lehetnek egyszeres illetve kétszeres fedésűek is. A modern megjelenésével könnyedséget és szabályosságot ad a tetőnek. Az állókorcos tetőfedés kiválóan alkalmas nagy területek fedésére, burkolására. Remekül bírja a zord időjárási körülményeket és kevés karbantartást igényel.

Hívjon minket most! 06 70 725 6453
Tetőjavítás, tetőbeázások, tetőszigetelések javítása, akár rövid határidővel is, garanciával. Kérjen árajánlatot!
Díjmentes felmérés és ingyenes kiszállás.
Akár azonnali kezdéssel!!!
  • Közel 20 év szakmai tapasztalat.
  • Több mint 1200 elégedett ügyfél.
  • 100% megbízhatóság és garancia.
Hívjon minket most! 06 70 725 6453